При проектуванні та будівництві підприємства були враховані всі вимоги міжнародних стандартів у сфері якості та безпеки харчових продуктів.
Інженерні ділянки обладнані передовими світовими агрегатами та технологіями постачання енергоресурсів. Виробничі площі та обладнання обслуговуватимуть 25 чоловік.
Потужність підприємства дозволяє переробляти 5 т молока на добу. Постачання сировини здійснюватиметьсяся з ферми с.Жабокричка Чечельницького району Вінницької області. Підприємство виготовлятиме усі види молочної продукції крім масла.
На підприємстві впроваджена система управління якістю та безпекою харчових продуктів відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 22000.
У сертифікованій лабораторії підприємства буде здійснюватися постійний контроль на відповідність продукції ДСТУ та міжнародним стандартам.
Якість виготовленої продукції ретельно контролюватиметься на усіх етапах виробничого процесу, починаючи з прийому молочної сировини і до тестового контролю готового продукту.
«Наше господарство давно зорієнтоване на розвиток переробних потужностей. Наразі концентруємося на тваринництві: 2017 року почали будівництво молокозаводу й 2018-го плануємо його ввести в експлуатацію», – зазначив Павло Каленич.