Пекарня Агрофірми «Ольгопіль» додала до свого асортименту дві новинки: «Ромашку з часником» та «Хліб цільнозерновий»
Майже дві тисячі хлібин за добу випікає зараз пекарня Агрофірми «Ольгопіль». Асортимент вражаючий – різні види батону, калачів, формового хліба, плетінок, булок, плюшок, навіть булочки для гамбургерів є. Загалом 25 хлібобулочних найменувань. Нещодавно лінійка продукції розширилася: додалися нові позиції – «Ромашка з часником» та «Хліб цільнозерновий», які вже представлені на полицях супермаркетів в Ольгопільській та Чечельницькій громадах.
Як розповідає завідуюча пекарні АФ «Ольгопіль» Наталія Шоробура, розширення асортименту стало можливим завдяки серйозній модернізації матеріально-технічної бази. До потужних духових шаф додали вентиляцію, зробили ремонти у підсобних приміщеннях та коморі, за стандартами облаштували кухню.
«Наша пекарня працює щодня і забезпечує потреби місцевого населення. За добу випікаємо до 2 тисяч буханців. Як війна почалася, був ажіотаж, ми збільшили потужності та пекли по 4 тисячі. Але ціни принципово не підвищували, бо хліб – це такий продукт, який має бути доступним», – відзначає Наталія.
Уся хлібобулочна продукція випікається із зерна, зібраного на полях агрофірми «Ольгопіль». А це сертифікована і перевірена сировина. На борошно здебільшого перемелюють зерно пшениці сорту «Наталка», бо воно ідеально підходить для випічки. Має пекарня і власні «фішки». Чого тільки вартий чорно-білий хліб, який називається «День і ніч». Процес випічки за бабусиними рецептами. Зовсім відсутні будь-які хімічні інгредієнти й синтетичні підсилювачі смаку. Тому хліб з Ольгополя люблять і споживають із задоволенням.