Маючи «ідеальний» баланс вуглеводів (25-30%) та білка (30-55%), який має відмінний амінокислотний склад, соя стає чудовим замінником продуктів тваринного походження у харчуванні людини. Також у золі насіння сої міститься багато калію, фосфору та вітамінів (А, В1, С, В2, Є, К, D1, D3, Р). А головне, соя є природним концентратом енергії та високоякісного протеїну, без чого інтенсивне тваринництво просто неможливе.
АФ «Ольгопіль» пропонує посівний матеріал — насіння сої.
Короткий опис і характеристика:
Потенціал врожайності — 49,8 ц/га, реально 22-37 ц/га.
Стійкий до раундап (глифосату).
Термін вегетації 90-110 днів
Маса 1000 насінин — 130-160 гр.
Норма висіву 120- 140 кг/га
Висота рослин — 75-110 см
Вміст білка 38,9-41,3%.
Стійкість до хвороб і шкідників. Стійкий до вилягання.
Висота прикріплення нижнього бобу — 14-16 см.
Все насіння перед відвантаженням ми готуємо до посіву за європейською технологією на німецькому обладнанні.
1 етап – Обробка ультрафіолетом
Проводиться перший етап знезараження і протруєння насіння. Апаратура, на основі спектрального аналізу насіння через ультрафіолетові промені, сортує насіння на якісні і неякісні (порожнє, дрібне, заражене, чужорідне).
2 етап – Обробка озоном
Озон виконує 2 функції:
1. Як би «пробуджує» зерно. Від цього відсоток схожості та енергії проростання збільшується до 20% від базових показників.
2. Вбиває до 97% всієї шкідливої мікрофлори, шкідників і збудників хвороб насіння.