При проектуванні і будівництві підприємства були враховані всі вимоги міжнародних стандартів в сфері якості та безпечності харчових продуктів.
Потужність підприємства дозволяє переробляти 5 тонн молока на добу. На заводі вироблятимуть всі види молочної продукції, крім масла.
Якість продукції ретельно контролюватимуть на всіх етапах виробничого процесу, починаючи з прийому молочної сировини і до тестового контролю готового продукту.
На підприємстві впроваджена система управління якістю та безпекою харчових продуктів відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 22000.
«Наше господарство давно орієнтоване на розвиток переробних потужностей. Зараз концентруємося на тваринництві», – заявив керівник АФ «Ольгопіль» Павло Каленич.